İlkokuma Yazma - OMUTÜY GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANIM KOŞULLARI

 

Toplayabileceğimiz bilgilerin işlenmesi ile ilgili tercihlerinize saygı duyuyoruz. Bu Gizlilik Politikası, mobil uygulamalarımız ("Uygulamalar" veya "Uygulamalar") ve mobil hizmetlerimiz ("Hizmetler") ile ilgili olarak ne tür bilgiler topladığımızı, kullandığımızı, paylaştığımızı ve bilgilerinizin güvenliğini açıklamaktadır. Burada yer alan bilgiler ve şartlar İlkokuma Yazma - OMUTÜY uygulaması içindir

 Çocuk Gizliliği:  Çocuklarla ilgili kişisel bilgiler bilerek veya kasıtlı olarak toplanmamaktadır. Hangi bilgileri topluyoruz Bilgi toplamadaki birincil amacımız, size güvenli, verimli ve özelleştirilmiş bir deneyim sunmak ve ihtiyaçlarınızı veya isteklerinizi daha iyi karşılayan Hizmetler ve özellikler sunmaktır.

1. Kişisel Bilgiler Sizin hakkınızda herhangi bir Kişisel Bilgi TOPLAMAYIZ.            "Kişisel Bilgiler" adınız, e-posta adresiniz, fiziksel adresiniz, takvim girişleriniz, kişi girişleriniz, dosyalarınız, fotoğraflarınız vb. Gibi kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler anlamına gelir.

2. Kişisel Olmayan Bilgiler Uygulamalarımızı kullanımınız hakkında kişisel olmayan bilgileri ve Uygulamaların kullanımlarına ilişkin toplu bilgileri topluyoruz. "Kişisel Olmayan Bilgiler", kullandığınız mobil cihazın türü, mobil işletim sisteminiz ve yolla ilgili bilgiler gibi anonim nitelikteki bilgiler anlamına gelir.

Topladığımız bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

1. Kişisel Bilgiler. Kişisel Bilgileri hiçbir şekilde toplamıyoruz ve kullanmıyoruz.

2. Kişisel Olmayan Bilgiler. Android uygulamalarımızda kişisel olmayan bilgileri üçüncü taraf hizmetler aracılığıyla toplayabiliriz. Kişisel olmayan bilgileri (örneğin: kişisel olarak tanımlanamayan uygulama kullanım verileri) şu amaçlarla topluyoruz: Tanımlanamayan kullanım istatistiklerini izlemek ve bu analizleri uygulamalarımızın ve oyunlarımızın kalitesini iyileştirmek için. Kişisel veya kişisel olmayan hiçbir bilgiyi üçüncü şahıslarla paylaşmayız, satmayız veya kiralamayız. Uygulamalarımız tarafından kullanılan üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarının gizlilik politikalarına ait bağlantılar aşağıdadır:

-Google Play Services -AdMob Topladığımız bilgileri nasıl paylaşıyoruz

 1. Kişisel Bilgiler. Kişisel Bilgileri hiçbir şekilde toplamıyoruz ve paylaşmıyoruz. Üçüncü taraf web sitelerine ve hizmetlerine bağlantılar Uygulamalar, üçüncü taraf reklamları dahil olmak üzere diğer web sitelerine ve çevrimiçi hizmetlere bağlantılar içerebilir. Bu diğer web sitelerinden veya çevrimiçi hizmetlerden birine tıklamayı seçerseniz, lütfen sağlayabileceğiniz herhangi bir bilginin bu Gizlilik Politikasına değil, bu web sitelerinin veya hizmetin gizlilik politikasına ve diğer hüküm ve koşullarına tabi olacağını unutmayın.

Üçüncü taraf web sitelerini veya hizmetlerini kontrol etmiyoruz ve Uygulamalarda bu tür bir web sitesine veya hizmete bir bağlantının görünmesi, onları onayladığımız veya kullanıcı bilgileriyle ilgili politikalarını veya uygulamalarını onayladığımız anlamına gelmez. Herhangi bir üçüncü taraf web sitesine veya hizmetine herhangi bir bilgi vermeden önce, bu web sitesinin veya hizmetin gizlilik politikasını ve diğer hüküm ve koşullarını gözden geçirmenizi öneririz.

 

BİZE ULAŞIN

Uygulamaları kullanırken gizlilikle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya uygulamalarımızla ilgili sorularınız varsa, hepdinle1@gmail.com  adresinden e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

Google Reklam ve İçeri Ağı:

https://policies.google.com/technologies/ads Reklam Ayarları: https://adssettings.google.com/ http://www.youronlinechoices.com/ Google Analytics Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Bu blogdaki popüler yayınlar

Word Puzzle Privacy Policy

İlkokul Matematik Oyunu Gizlilik Politikası ve Kullanım Koşulları